Praktisk Info

Aldersgrense

Ettersom at det i år, på grunn av pandemien, er begrenset antall billetter, og at vi må ha oversikt og kontroll over hvor mange som er på festivalområdet, er det 15-års aldersgrense på RaumaRock.

Ungdomsbilletten gjelder fra 15-20 år.

Overnatting

Det finnes mange fine overnattingssteder i og rundt Åndalsnes.

Komme seg til og fra

Det er gangavstand fra bussterminalen, festivalområdet, og hotellet. Overnatter du på nærliggende campingplasser i forbindelse med årets RaumaRock trenger du ikke tenke på skyss – vi kjører deg!

Kontantløst på RaumaRock

RaumaRock benytter den elektroniske betalingstjenesten Ordr, for at du som publikummer skal få handlet kontaktfritt og med raskt levering. Det er QR-koder på alle bord, ettersom alkohol må serveres og nytes sittende ved bordet i år.

Åpningstider og servering

Vi åpner festivalområdet kl 17.00 på torsdag og fredag. På lørdag åpner vi kl 12.00 til konserten med TIX kl 13.00 (Husk; her må alle ha billett, festivalpasset gjelder ikke til denne konserten). Etter denne konserten vil området bli desinfisert og åpnes igjen kl 16.00.

På festivalområdet blir det servert et utvalg av mat og drikke. Det er bordservering, ettersom alkohol må serveres og nytes sittende ved bordet.

Genrelle regler

• Det er fotoforbud på konsertene (mobiltelefoner kommer vi ikke til å hindre).

• Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke inn på festivalområdet.

• Det er ikke tillatt å ta inn flasker, paraplyer og selfiestenger – disse må legges igjen ved inngangen.