Band

Nora Legrand

Nora Legrand fra Torvika er en fremadstormende artist i det norske americanalandskapet. Med sin sjelfulle stemme og gripende låtskriving har hun en helt spesiell evne til å trollbinde og synge seg inn i hjertene til publikum.

Høsten 2019 slapp Nora sin første singel «Out In Time». Låta ble listet på NRK P1, spilt på NRK TV, og på radio i USA, Canada og Storbritannia. Januar 2020 kom debut-skiva, Devotion. Den fikk terningkast fem i Romsdals Budstikke, og alle fem låtene ble spillelistet på Norsk Countryradio. Nora har tidligere bodd i Tennessee og fordypet seg i den amerikanske låtskrivertradisjonen, hvor hun ble sterkt inspirert av Johnny Cash sin autoritet og Kacey Musgraves’ sylskarpe tekster. Til tross for sin unge alder har hun allerede rukket å varme opp for legender som Odd Nordstoga, Darling West og Knut Reiersrud. Nora holdt seg i tillegg svært aktiv i pandemiåret 2020, og spilte konserter blant annet på Villmarksrock i Isfjorden, og i Kilden Teater og Konserthus. I 2021 mottok hun både «Drømmestipendet» og TEFT-stipendet fra Sparebanken Møre.

 

«Hun tar umiddelbare steg som vil føre henne raskt mot countrytoppen her hjemme» - Tor Hammerø, Romsdals Budstikke (2020)

 

«Nora Legrand er et friskt pust i det norske countrymiljøet» - Rune Letrud, Musikkbloggen (2020)"

 

Konserter

Dato Kl. Konsert Scene
07.08.2021 17:30 Raumarock 2021 Lørdag Elementpartnerscenen