Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Billettsalget starter onsdag 08.juli kl. 10.00

VILLMARKSROCK 2020

Vi kribler etter å arrangere konserter og lanseres nå et nytt konsept i Rauma! RaumaRock inviterer sammen med Sparebank1 SMN og Romsdal Event til VILLMARKSROCK 2020.Kjøp billett her!Arrangementet strekker seg over to dager, 11.-12. september. Det vil finne sted i Villmarkscampen til Romsdal Event som ligger idyllisk og skjermet til i skogen i Isfjorden. Det blir mye spennende aktiviteter og deilig musikk i Isfjorden denne helgen.

Fredag 11. september: Intim og nær konsert med Skambankt Trio "unplugged".
Karene i Skambankt har blitt som veteraner i musikkbransjen å regne. Da de slapp det akustiske albumet 1994 i fjor kom det som en overraskelse på fansen. Som et stort steg til siden har de nærmet seg både gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte. Nå får romsdalingene en unik mulighet til å oppleve bandet fra Jæren «Unplugged»

Fredag 11. september: Konsert med Ogras
Dette bandet tar deg over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Med fengende melodier og energiske rytmer blir det alltid fest når Ogras spiller opp! Bandet springer ut fra Romsdalen og lager et hatteføk på små og store scener

Lørdag 12. september: "Takk for maten" sammen med Sparebank1 SMN. 
Matsvinn er en global utfordring som står i FNs bærekraftsmål. Sammen ønsker vi å sette fokus på dette og synliggjøre hvor mye god, næringsrik mat som produseres lokalt. Vi setter opp et stort marked lørdag 12.september i Isfjorden. Med fokus på nettopp dette; lokal mat og drikke. Her vil du finne noe for enhver smak! 
Her vil dere også kunne hilse på mange forskjellige dyr og andre aktiviteter.

Lørdag 12. september: Catchy melodier og sjelfull sang fra Nora Legrand
På lørdag ettermiddag når Nora Legrand går på scenen kan man vente seg catchy melodier og sjelfull sang. Nora blir omtalt som et friskt pust i det norske country og americana-miljøet, med en stemme som kan ta henne hvor som helst. Debut-EPen, Devotion, fikk strålende anmeldelser med terningkast 5. Høsten 2019 slapp hun den kritikerroste singelen "Out In Time", som mottok generøst med radiotid både i Norge og i USA. Hun har tidligere bodd i Tennessee, og musikken hennes viser at hun hører litt hjemme i Romsdalsalpene, og litt hjemme i Appalachianfjellene. Nora har med seg et fantastisk band, med musikere fra øverste hylle. Når de går på scenen kan man vente seg silkemyke koringer, uforglemmelige melodier og sjelfull country.  

Lørdag 12. september: Blod, svette og tårer fra  Oslo Ess
Oslo Ess entrer scenen lørdagkveld, og er et av Norges mest hardtarbeidende rockeband, de leverer til gangs, høster gode terningkast og er et av landets mest turnerende band. Kick-ass rett og slett!
Med sine fem studioalbum "Uleste Bøker og Utgåtte Sko", "Verden på Nakken, Venner i Ryggen", "Alle Hjerter Deler Seg", Konge uten ei Krone" og “Frie Radikaler” har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, sanket skyhøye terningkast med påfølgende anerkjennelse, og gitt mer enn alt av seg selv til sin stadig voksende og dedikerte fanbase. I 2012 satte Oslo Ess uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser i det ganske land.

Billsalget starter onsdag 08.juli kl. 10.00
Dette blir en happening du ikke vil gå glipp av i flotte og trygge omgivelser. 

Og kanskje kommer det flere band på programmet...

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil det være maksimalt 200 personer. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Det selges unummererte plasser og dere vil bli anvist plass når dere kommer for å sikre at avstandsbegrensningene overholdes.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt