Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Matsvinn er en global utfordring som står i FNs bærekraftsmål, sammen ønsker vi å sette fokus på dette.

Velkommen til marked

Takk for maten

Bli kjent med lokale produsenter som kommer til vårt store marked på Grøttamoen v/ Villmarkscampen i Isfjorden, lørdag 12. september.

I dagens samfunn er matsvinn blitt en stor global utfordring, sammen ønsker vi å sette fokus på dette. På markedet vil du også få innblikk i fantastisk mat, drikke og produkter som produseres her i lokalsamfunnet. Markedet arrangeres i samarbeid med Sparebank 1 SMN. Bli bedre kjent med de du kan møte her. 

 

Potetbua Nora Gård

Nora Gård har vært i familiens eie i flere generasjoner. Her dyrkes det korn og poteter. Potetbua på Nora Gård ligger 200 m. fra R63 (veien til Trollstigen). Rett etter avkjørselen fra E136 ved Rauma elv. De store flate jordene med et steinfritt jordsmonn passer meget godt til potetdyrking. Gården dyrker flere potetsorter. I år har de disse sortene: Solist, Asterix, Kerrs Pink, Mandel og Folva.

Nora Gård selger potetene i Potetbua, hvor de har salg av potet i 5 og 10 kg. poser. Potetbua er selvbetjent, det kan betales med vipps eller kontant. De leverer også potet til Sunndalspotet som pakker potet til butikk. 

 

Hildes Glutenfrie Bakeri

Hilde startet med å bake glutenfritt da hennes datter i 2016 fikk diagnosen cøliaki. Siden datteren var 6 år da hun fikk diagnosen og hadde funnet sine favoritter, var det vanskelig å finne glutenfri mat hun likte. Hilde prøve å finne oppskrifter som skulle smake tilnærma likt vanlig. Målet med å starte bakeriet var at de som har behov for glutenfritt skulle få god og smakfull mat. 

Noe av det hun har med seg på marked er hamburger, pølse med brød, grillet pizza, sjokoladekake, gulrotkake og brownies. Hun har også frossen mat som grovbrød, loff, rundstykker, pizzasnurrer, pølsebrød, hamburgerbrød, boller, kanelsnurrer, tynnlefse. 

 

Monsås Gård

Monsås gård ligger naturskjønt til på Torvika i Romsdalen. Her har de 100 vinterfora villsau og en hage med snittblomster. Gården drives etter økologiske prinsipper og ønsker å sette fokus på det kortreiste. Monsåshagen har etterhvert en god del blomster og på markedet selges buketter med georginer, sommerblomster og stauder.

Danas Markedshage

Salg av lokale sesongbaserte økologiske grønnsaker, gourmetsopp, urter og urtesalter. Grønnsakene og østerssopp dyrkes for hånd og med omtanke i Rauma, helt uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel. I løpet av sesongen byr Dana på en rekke spennende varer: bladvekster, belgvekster, kålvekster, rotvekster, løkvekster, urter, østerssopp. Man kan være en abonnent på «grønnsakspose» med 6-7 forskjellige sesongbaserte grønnsaker som en kan få hver eller annenhver uke.

 

Salg av urte-teer av blant annet hylleblomst, kamille, ringblomst, rødkløver og lind. Alle urtene er dyrket eller håndplukket i Rauma og skånsomt tørket for å bevare mest mulig virkestoffer. Urtesalt inneholder havsalt med urter fra egen hage. Blant annet rosmarin, oregano, timian, løpstikke, sitronverbena, persille og hvitløk. Enkelte blandinger brukes gjerne på nykokte egg, på potetgratenger, i supper og gryteretter, til fisk og kjøtt eller som et alternativt salt på bordet.

 

Fjellbonden ved fjorden:

Tenk deg gleden og varmen ved å sitte på, ligge på, tulle babyen inn i, eller bare nyte synet av den myke og vakre ullfrakken til sauen! Pelssauen som har blitt klappet, kjæla og bortskjemt med brødskalker av små gutefanter, deretter en sommer med landskapspleie i Brevikskarsliene. Gener, sol og regn har gjort sitt til at det her er skinn i mange fargenyanser og mønster. Felles for alle er at de er "snytandes fine!"

Bambis:

Myk bambus for barn og kløfri ull for voksne. Restlager selges til 70% og 80% rabatt.

Wenches Systue
Denne drives på hobbybasis av Wenche Kvalstad på Solemdalen i Molde Kommune og syr barneklær i str. 0- 10 år. Andre størrelser på bestilling.

 

Her lages det kjoler, skjørt, bodyer, gensere, bukser, luer og pannebånd. Klærne sys av kvalitetsstoff som bomullsjersey og merinoull, og stoffene vaskes før klærne blir sydd slik at de er ferdig krympet. Stoffene har populære trykk for små barn. F.eks. enhjørning, prinsesser, traktorer og maskiner. Wenche har fått mange tilbakemeldinger om at disse klærne er så populære at de må vaskes om kvelden for å være klar til bruk neste dag.

LANULLVA

LANULLVA® har myke og varme ullklær for hele familien. Produktene er strikket i ren merinoull og med en helt spesiell strikkemetode som hjelper kroppen å holde en optimal temperatur uansett aktivitet. LANULLVA® er en Norsk gründer og innovasjons bedrift lokalisert på Lyngstad med spektakulære Atlanterhavsvegen som nærmeste nabo. LANULLVA® er skapt for norsk klima. 

 

Drågen Smokehouse

Drågen Smokehouse er et røykeri som røyker alt på gamlemåten. Det vil si at alt er røkt hengende og gjort for hand. De røyker med ferske einer og løvtrær. Drågen Smokehouse er Debio godkjent og røyker økologisk laks. De står i Lonely planet boken og har mye turister om sommeren. Kundene er blant annet Coop Bunnpris, Joker, Matkroken og Sparbutikker i Møre og Romsdal. De leverer også til Arne Brimi, Taxfree Gardermoen, Molde Fotballklubb osv. og eksporterer også noe til utlandet.

 

Bæstes Bakeri

Bæstes Bakeri AS er et handverksbakeri som bygger på kunnskap og tradisjoner. Bakeriet ble etablert av Dame Lo og Stein Brubæk i 2017 på Eidsvåg i Romsdal. Alle  lefser er bakt på takke og inneholder kun naturlige lokale råvarer: Potet fra Sunndalsøra, melk fra Brubekken Angvik, egg fra Eidsvåg og Rød. Det gir gode tradisjonsprodukter med den skikkelig gode smaken! De har glutenfrie lefser og 8 forskjelige lefsesorter.

 

Isfjordshonning

Honningen fra Isfjordhonning er et helt rent naturprodukt som er tørket, slynget, silt og rørt i eget slyngerom. Honningen har aldri vært varmere enn den er i bikuben, slik at alle gode stoffer og antioksidanter er bevart.

 


Mosbøen Gård

Mosbøen Gård er en familiebedrift, som driver tradisjonelt med melk og kjøtt, i tillegg har de et håndverksbakeri hvor de baker flatbrød og lefser av gamle gårdsoppskrifter. Flatbrødene bakes med urter og salt, har fått flere utmerkelser. Flatbrød med rosmarin og havsalt, og flatbrød med ramsløk og havsalt er tildelt Spesialitetsmerket for unik smak. Alle produkter er bakt på norske råvarer. I 2017 ble flatbrød med ramsløk og havsalt hedret med prisen årets produkt på OI Trøndersk Matfestival. I oktober 2019 ble tynnlefsa kåret til årets lefse på Norges første lefsefestival i Elnesvågen.

 

Til Lokalmatmesse i Isfjorden har de med seg:

Flatbrød med smak av rosmarin og havsalt, ramsløk og havsalt, naturell, dill og havsalt, karve og havsalt, chili og havsalt. De har også med tynnlefse, tykklefse, potetlefse og potetlefseruller.

 

Brito Spekemat

Brito Spekemat holder til i Batnfjordsøra. Odd Birger og Berit Jensen har drevet firmaet i 30 år og selger diverse gardsmat fra forskjellige leverandører i midt-norge. Alt fra spekemat, syltetøy, honning og flatbrød. De reiser ofte rundt på torg og messer i Møre & Romsdal og Sogn & Fjordane.

Tupperware

I Tupperware har vi alltid vært opptatt av gjenbruk, resirkulering og avfallsreduksjon. Og nå har vi økt vårt fokus på å skape en bærekraftig fremtid. Produktene våre erstatter engangsplast som skader naturen. Vi skaper innovative design laget av gjenbrukte materialer - også Tupperware produkt som har nådd enden av sin nyttige syklus. De holdbare produktene våre er designet for å bli brukt igjen og igjen i mange år. Og med vår ekspertise innen oppbevaring av matvarer bidrar vi til å redusere matsvinn – en av hovedårsakene til utslipp av skadelige gasser.

Oppbevar frukt og grønnsaker under optimale forhold og forleng levetiden. Lokkene har et integrert ventilsystem med mulighet til å stille inn ventilen i 3 forskjellige posisjoner, så mengden av luft tilpasses frukt- og grønnsakstypene.

 

Det er kjekt kunne spise opp al maten vi kjøper uten å måtte kaste noe.


VELKOMMEN TIL MARKED
Her blir det garantert noe for enhver smak! Hjelp oss å bekjempe matsvinn og møt lokale produsenter på Grøttamoen v/ Villmarkscampen i Isfjorden. – Velkommen til marked lørdag 12. september.  

Se mer info om arrangementet her