Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Bli frivillig på neste års RaumaRock:

Lyst til å bidra? Registrer deg som frivillig!

Å være frivillig er å være med på å skape gode opplevelser for deg selv og andre. RaumaRock, i likhet med alle andre festivaler, hadde ikke kunnet vært gjennomført uten mennesker som stiller opp frivillig for å gjøre en felles innsats. Dette er vi veldig takknemlige for.

Likevel må vi stille noen krav til våre frivillige, dog vil vi gi mye tilbake til deg som ønsker å stille opp for oss i RaumaRock.


HVOR MYE JOBBER JEG?

1 vakt = dagspass

2 vakter = festivalpass

HVA FÅR JEG?

Du får t-skjorte, mat når du er på vakt, bli kjent med mange andre frivillige og adgang til publikumsområdet på festivalen når du ikke jobber. I tillegg får du en frivilligfest når festivalen er over.


HVA KREVES?

At du møter opp presis til arbeidsøktene. Ved gyldig forfall skal du gi beskjed i akkrediteringsskranken eller til ansvarlig for ditt område. Som frivillig forventer vi at du bidrar så godt du kan og er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Du skal heller ikke innta eller være påvirket av alkohol eller andre rusmidler i arbeidstiden.

Som frivillig skal du ikke gi uttalelser til pressen på vegne av arrangør. Frivilligskjorten brukes kun når du er på jobb og ikke på fest under festivalen. Har du hentet ut festivalpass og lar være å møte opp til vakt, vil festivalpasset bli fakturert.


Har du spørsmål rundt det å være frivillig i RaumaRock 2021?
Send oss en mail, trine@raumarock.com.