RaumaRock og Sparebank1 SMN med nytt arrangement

TIX med egen konsert for barn og unge!

En av Norges største artister gjester RaumaRock for første gang. Nå sørger vi, i samarbeid med Sparebank1 SMN, for en helt egen konsert for de under 15 år.
Foto: Lars Martin Bøe

Lørdag 7.august kl.13:00 opptrer TIX på Sparebank1 Scene.

Dette er et eget arrangement med en kapasitet- og kohortinndeling som gjør at publikum ikke trenger koronasertifikat.

Til denne konserten møter du bare opp med gyldig billett. Alle må ha billett, festivalpass gjelder ikke til denne konserten. Møt gjerne i god tid slik at vi unngår kø-dannelser ved innslippet.

Husk at generelle smittevernregler alltid gjelder. God hygiene, avstand og er du syk, blir du hjemme.

TIX

Den karakteristiske figuren med pels, solbriller og pannebånd fikk navnet TIX som følge av en oppvekst hvor han følte seg annerledes enn alle andre.

27-åringen har diagnosen Tourettes Syndrom og hans hjertesak er felleskap og inkludering av de som føler seg utenfor. Ved å være åpen om diagnosen i låtene sine og følelsen av å være annerledes ønsker han å være en inspirasjon for barn og unge. Låtene hans har blitt allemannseie og er populære blant alle aldersgrupper.

>> Bestill billetter til konserten her

TIX + Tindesenteret

I tillegg til konserten blir det et tilbud om spennende aktiviteter på Tindesenteret for alle som kjøper billetter.

Her blir det mulig å lære mer om klatring og teste ferdighetene i Tindesenterets klatrevegg. Det vil være er drop-in fra kl. 10:00 - 16:00 for alle konsertdeltagere med egne instruktører som sikrer dere i veggen.

I tillegg kan dere bli med på spennende skattejakt i EvenTURskogen-løypa, denne aktiviteten passer for alle barn fra 3 år og oppover.

Turen starter kl.12:00 og her må man forhåndsbestille plass.

Book tur til EvenTURskogen her.

Tindesenteret har klatrehall med muligheter både for buldring, klatring på led og topptau. Barnehule med bulder skrudd for barn fra 3 år.