Inviterer til festival:

Raumarock 05. - 07. august

Styreleder Sigurd Brevik og resten av gjengen i Raumarock håper publikum er klare for unike musikkopplevelser og artister når Raumarock 2021 går av stabelen i august.

Vi kan endelig slippe nyheten om at en av Norges største artister kommer til RaumaRock. TIX har i løpet av 2021 gjort seg sterkt bemerket som låtskriver og artist. Gjør dere klar for et forrykende show på Åndalsnes.

Det er et stjernespekket program under årets festival med navn som Highasakite, Postgirobygget, OnklP & de fjerne slektningene, OMNI, DDE, Marion Ravn med flere. Se hele programmet >>

Se DDE på Nesaksla

"Her bli det liv!" Gjør deg klar for en ellevill konsertopplevelse på toppen av Åndalsnes 05. august blir det allsang-stemming med Bjarne Brøndbo og resten av DDE til en spektakulær utsikt over Romsdalen. Les mer >>

Gåsehudgaranti på Trollstigen

Se Marion Ravn i mektige omgivelser. RaumaRock gjentar suksessen med publikumsfavoritt Marion Ravn. 6.august blir det gåsehudstemning på berømte Trollstigen. Les mer om konserten >>

Festivalen arrangeres i 4 kohorter.

4 kohorter

Det blir konserter og folkeliv i tråd med oppdaterte retningslinjer for offentlige arrangementer, når Raumarock inviterer til festival 5.-7. august. Nå gleder arrangøren seg til å samle artister, publikum, festivalarbeidere, frivillige og samarbeidspartnere i Rauma nok en gang.

- Vi er nå i gjenåpningstrinn 3 av pandemien. Denne tilsier at vi kan arrangere med inntil 2000 personer fordelt på 4 kohorter. Alle som har kjøpt billett så langt har billett til kohort 2. Nå legger vi ut billetter til spesifikke kohorter. Det vil si at er dere en gjeng som ønsker å gå sammen, må dere kjøpe billett i samme kohort, sier styreleder i Raumarock Sigurd Brevik.

Sigurd Brevik er styreleder i Raumarock og gleder seg til å kunne arrangere festival igjen.

For å komme inn på et så stort arrangement krever myndighetene at du fremviser gyldig koronasertifikat, enten ved at du er vaksinert med 1 dose for minimum 3 uker siden, har gjennomgått covid siste 6 måneder eller har negativ test tatt senest 24 timer før inngang.

- Vi jobber med løsninger for hurtigtest og kommer med informasjon så snart dette er klart, forteller Brevik.

Det vil i år ikke være mulig å kjøpe billett i døren, alt salg foregår via nettsiden og ebillett. Kjøp billetter her >>

Trygt å bestille billetter

Ubrukte billetter fra i fjor kan benyttes til årets festival, og i tilfelle festivalen må avlyse i år også vil du få pengene tilbake.

- Vi refunderer alle billetter hvis det blir nødvendig, sier Brevik.

> Les praktisk informasjon om festivalen her

Lyst til å bidra?

Å være frivillig er å være med på å skape gode opplevelser for deg selv og andre. RaumaRock, i likhet med alle andre festivaler, hadde ikke kunnet vært gjennomført uten mennesker som stiller opp frivillig for å gjøre en felles innsats. Dette er vi veldig takknemlige for.

Har du lyst til å bli frivillig? Meld deg inn her >>

Program torsdag