Se DDE på Nesaksla:

Her bli det liv!

Gjør deg klar for en ellevill konsertopplevelse på toppen av Åndalsnes i sommer. 05. august blir det allsang-stemming med Bjarne Brøndbo og resten av DDE til en spektakulær utsikt over Romsdalen.
Allsangen runger fra første til siste tone når DDE spiller opp. (Foto: Line Berre)

De fleste har et forhold til sangene “Her bli de liv”, “Vinsjan på kaia”, “Det går likarno”, “E6”, “Det fine vi hadd sammen”, “Rompa mi” eller “Ka e det du vil”. I sommer kan du høre de i Rauma.

Det populære bandet spiller to konserter den 5. august under årets Rauma Rock. Kl 15.00 spiller de på toppen av Nesaksla og kl 20:00 på Sparebank1 Scene i Åndalsnes sentrum.

Engasjerer i generasjoner

Bandets velfylte låtkatalog er signert Frode Viken, og den har akkompagnert flere generasjoners oppvekst og liv. Glade eller alvorlige stunder, dette er sanger de fleste kan kjenne seg igjen i.

I mer enn en mannsalder har deres tilstedeværelse og nærmest fandenivoldske trang til å engasjere og underholde gjort dem til et folkekjært band over hele landet.

Slik så det ut da Di Derre åpnet festivalen på Nesaksla i 2017.

Suksess på Nesaksla

Rauma Rock sine konserter på Nesaksla de siste årene har vært en kjempe stor suksess, og mange har tatt vandreturen opp til det populære byfjellet 708 moh.

I år åpner også den nye Romsdalsgondolen som kan ta deg til topps på kun minutter.

Kjøp billett til en opplevelse for livet!