Koronasertifikat, hva skal til?

Gratis hurtigtest!

Alle som skal inn på RaumaRock må ha gyldig koronasertifikat

Hvordan får du gyldig koronasertifikat?

Koronasertifikat

For å komme inn på et så stort arrangement krever myndighetene at du fremviser gyldig koronasertifikat, enten ved at du er vaksinert med 1 dose for minimum 3 uker siden, har gjennomgått covid siste 6 måneder eller har negativ test tatt senest 24 timer før inngang.

Vi setter opp hurtigteststasjon på Åndalsnes. Åpningstidene for hurtigtest vil bli 12.00 - 19.00 på torsdag, fredag og lørdag. Koronasertifikatet vil bli sjekket hver gang du skal inn på området, sørg derfor for at ditt er gyldig i hele åpningstiden den aktuelle dagen. Du kan ha gyldig koronasertifikat kl 17.00 på fredag dersom du tok testen kl. 18.00 på torsdag, men forlater du området og skal inn igjen etter 18.00 på fredag vil ikke dette lengere være gyldig.

Hurtigtestene er gratis.

Det er ingen nedre aldersgrense for krav til hurtigtest.

Alle som skal inn på RaumaRock må ha gyldig koronasertifikat, uansett alder.

Slik fungerer koronasertifikatet

På TIX Barne-/ungdomsskonserten er det ikke krav til koronasertifikat!

TIX! Barne-/ungdomskonsert Lørdag 07.08.2021


På dagsarrangementet på lørdag har vi satt en kapasitet- og kohortinndeling som gjør at publikum ikke trenger koronasertifikat.

Til denne konserten møter du bare opp med gyldig billett. Alle må ha billett, festivalpass gjelder ikke til denne konserten. Møt gjerne i god tid slik at vi unngår kø-dannelser ved innslippet.

Husk at generelle smittevernregler alltid gjelder. God hygiene, avstand og er du syk, blir du hjemme.