Se Marion Ravn i mektige omgivelser:

Gåsehudgaranti på Trollstigen

RaumaRock gjentar suksessen med publikumsfavoritt Marion Ravn. 6.august blir det gåsehudstemning på berømte Trollstigen.
Marion Ravn er klar for å gi publikum en unik opplevelse under årets RaumaRock (Foto: Andre Løyning)

Fredag 6.august er det Marion Ravn sin tur til å gjeste mektige Trollstigen. Hun spiller to konserter under årets RaumaRock. Den populære artisten opptrer kl.14:00 på Trollstigen og kl.18:30 på Sparebank1 Scene i Åndalsnes sentrum.

Til tross for sin unge alder har Marion Ravn vært plateartist i over 20 år, og hennes nyeste album fra 2019 har fått strålende kritikker. Her synger Ravn for første gang på norsk, og plata «Mellom disse 4 vegger» har blitt tatt godt imot av kritikerne som hyller overgangen tilbake til morsmålet.

Allerede som 14-åring ble Marion, som en del av duoen «M2M», signert av Atlantic Records. Hun gjorde stor suksess sammen med venninnen Marit Larsen i USA, Asia, Sør-Amerika og Skandinavia. De ga ut to album som solgte over to millioner eksemplarer.

ISÁK, med vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, fenget publikum på Trollstigen i 2019 (Foto: Joar Rødhammer/RaumaRock)

Spektakulær scene

Konsert på Trollstigen har blitt en populær begivenhet under RaumaRock, og er en tilgjengelig men samtidig spektakulær scene. I 2019 fikk 600 publikummere oppleve ISAK i strålende vær mellom de mektige fjellene.

I 2018 var Trollstigen Kafé fullsatt da Janove Ottesen, tidligere Kaizers Orchestra – vokalist, hadde med seg gitaren og gav en intimkonsert til de nærmere 300 fremmøtte som grunnet regnvær måtte trekke innendørs.

Konsert i fjellsiden gir en opplevelse du sent vil glemme. Her fra konsert med ISÁK i 2019 (Foto: Joar Rødhammer/RaumaRock)