Vil du være en del av gjengen?

Bli frivillig på Raumarock

Å være frivillig er å være med på å skape gode opplevelser for deg selv og andre. RaumaRock, i likhet med alle andre festivaler, hadde ikke kunnet vært gjennomført uten mennesker som stiller opp frivillig for å gjøre en felles innsats. Dette er vi veldig takknemlige for.

Lyst til å bidra?

Likevel må vi stille noen krav til våre frivillige, dog vil vi gi mye tilbake til deg som ønsker å stille opp for oss i RaumaRock.

HVOR MYE JOBBER JEG?
1 vakt = dagspass
2 vakter = festivalpass

HVA FÅR JEG?
Du får t-skjorte, mat når du er på vakt, bli kjent med mange andre frivillige og adgang til publikumsområdet på festivalen når du ikke jobber. I tillegg får du en frivilligfest når festivalen er over.

HVA KREVES?
At du møter opp presis til arbeidsøktene. Ved gyldig forfall skal du gi beskjed i akkrediteringsskranken eller til ansvarlig for ditt område. Som frivillig forventer vi at du bidrar så godt du kan og er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Du skal heller ikke innta eller være påvirket av alkohol eller andre rusmidler i arbeidstiden.

Som frivillig skal du ikke gi uttalelser til pressen på vegne av arrangør. Frivilligskjorten brukes kun når du er på jobb og ikke på fest under festivalen. Har du hentet ut festivalpass og lar være å møte opp til vakt, vil festivalpasset bli fakturert.

Du må være 16 år for å være frivillig.

MELD DEG SOM FRIVILLIG HER >>

Har du spørsmål rundt det å være frivillig i RaumaRock 2021?
Send oss en mail, trine@raumarock.com.

Spørsmål? Snakk med oss!

Sigurd Brevik

Sigurd Brevik

Styreleder E-post Mobil
Mette Furu

Mette Furu

Backstage manager E-post Mobil
Trine Schei

Trine Schei

Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige E-post Mobil
Tom Samuelsen

Tom Samuelsen

Sponsorer Mobil
Vegar Mordal

Vegar Mordal

Stagemanager Mobil
Anders Sæbø

Anders Sæbø

Teknisk / Scener / Område Mobil
Karsten Folstad

Karsten Folstad

Vakthold / sikkerhet Mobil