Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

RAUMAROCK 2020 ER AVLYST!

RaumaRock lever av å samle mennesker og har behov for forutsigbarhet overfor våre mange leverandører og samarbeidspartnere i hele verdikjeden. Det myndighetspålagte forbudet mot kulturarrangementer med over 500 deltakere ble for fem dager siden videreført til 1. september noe som rammer RaumaRock 2020 med force majeure.

Dagens pressekonferanse fra helseministeren setter restriksjoner på antall mennesker som kan være sammen til 50 personer, som skal ha 1 meter avstand, gjeldende fra 07.mai til 15.juni.
Fra 15.juni kan det bli aktuelt å åpne for inntil 200 personer.
Disse retningslinjene gjør at det definitivt ikke er økonomisk forsvarlig å gjennomføre årets RaumaRock som vanligvis samler rundt 3000 mennesker på en og samme konsert, og 9000 over tre dager.

Vi vil presisere at vi har forståelse for situasjonen og smitteverntiltakene, og både støtter og vil innrette oss etter myndighetenes krav. Vi kommer sterkt tilbake med RaumaRock 2021 som har datoer 5-8. august 2021.

Publikum som har kjøpt billetter til årets RaumaRock vil ha gyldig billett til 2021 festivalen. De som ønsker å få refundert kjøpt billett vil kunne gjøre dette med å sende en mail til post@ebillett.no. I e-posten ber du om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangementet og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.


Se flere nyheter